Září 2013

Povidla a kečupy

18. září 2013 v 12:36 | Petr |  Nejnovější články a recepty
Doba zavařování ovoce a zeleniny nabývá na intenzitě. Velká úroda švestek a rajčat nás nutí ke zpracování těchto surovin do takových produktů, které vydrží přes zimu nebo do další sklizně. A nejde pouze o švestky a rajčata, dozrávají jablka a hrušky a tak se objevují další možnost zpracování a přípravy.
Následující recepty od našich návštěvníků Vám mohou být velmi zajímavou inspirací při přípravě povidel, marmelád, moštů nebo kečupů:

Recepty na zpracování jablek


Recepty na švestková povidla


Recept na domácí kečup bez chemických konzervantů


Autorům respektive autorkám receptů moc děkujeme a pokud se s námi chcete podělit o svůj recept na povidla, kečup, mošt, marmeládu nebo na zajímavý pokrm, tak máte možnost zde - vložit vlastní recept.