Článek na E-cka a další recepty na vánoční cukroví od Andy

15. října 2005 v 13:36 | Petr |  Nejnovější články a recepty
Tak Lenka konečně dopsala článek o É-čkách a dalších přídatných látkach, které se používají v potravinářství.
Velmi důležité je to zejména pro pacienty s intolerancí laktózy (protože je některých součástí) a lidi s intolerancí lepku (celiakie) a alergií na obilniny. Tak tedy odkaz na
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Vita Vita | E-mail | Web | 18. listopadu 2005 v 10:17 | Reagovat

Mňamy, to bude zas dobrot. Tak ať jde všem pečení jen a jen dobře. A pokud někdo z vás něco připálí, napište mi emailík, přičmoudlý zbožňuju. Díkiss. :-)

2 sobíšková sobíšková | E-mail | 28. listopadu 2005 v 11:14 | Reagovat

je to hnus.

3 Vita Vita | E-mail | Web | 30. prosince 2005 v 21:59 | Reagovat

Nikdo nepsal, tak se to asi všem povedlo. :-) V roce 2006 všem zdraví, lásku a úspěch.

4 klara klara | E-mail | 5. listopadu 2006 v 15:07 | Reagovat

andy máte to linecké opravdu přeskoušené protože

já ho zná trochu jinak a margarín vám nic neříká?

já jako cukrářka používám linecké  těsto 1,2,3

to asi neznáte. ale přeji vsem co budou andy následovat                                      

přeji příjemné pečení.pa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama